Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület

Önfeledt játék a felújított "Ötholdas Pagonyban"!

Célunk, hogy felújítsuk és biztonságosabbá tegyük a nagyerdei játszóteret, Debrecen egyik leglátogatottabb játszóterét, hiszen tudjuk, hogy a természet közelsége milyen fontos a gyermekek fejlődése szempontjából, ugyanakkor a biztonságuk mindennél előbbre való számunkra. Támogassanak minket szavazatukkal, hogy az önfeledt, biztonságos játék élményét újra elérhetővé tegyük az Ötholdas Pagonyba látogató családok és gyerekek számára!

Szavazatok száma

23639
Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete

Mesterségem címere

Boldogul majd? Sikeres lesz? Szereti majd a munkáját? Minden szülőnek fontosak ezek a kérdések. Mindenki jó valamiben, erre érdemes építeni. Ami jól megy, abban öröm is van, és aki tudja, mi a cél, szívesebben tanul. Pályaválasztást segítő programsorozatunkban felső tagozatos tanulóknak adunk lehetőséget megismerkedni a különböző szakmákkal és a hozzájuk kapcsolódó elvárásokkal, lehetőségekkel, örömökkel, nehézségekkel. Szavazatával segítse a dunakeszi gyerekeket a pályaválasztásban!

Szavazatok száma

5857
Apró Lépések Egyesület

Galya 50/20/10/2 Jótékonysági Teljesítménytúra az autizmussal élőkért

Túrázzunk egy jó célért! Egyesületünk autista gyermekeket nevelő családokból és szakértőkből áll. Teljesítménytúránkkal az egészséges életmódot, a természet megismerését és megszerettetését szeretnénk népszerűsíteni, valamint növelni akarjuk az autisták társadalmi elfogadottságát. Túránk bevételéből a gyöngyösi és környékbeli autista gyerekeknek szeretnénk fejlesztőközpontot kialakítani. Kérjük, szavazatával támogassa a jótékonysági teljesítménytúra megvalósulását!

Szavazatok száma

13065
„Alapítvány az Újhatvani Rákóczi úti Általános Iskoláért” Alapitvány

Egészségünkre!

Intézményünk egy programsorozatot kíván megvalósítani, amelyen az Újhatvani Rákóczi úti Általános Iskola tanulóin és szülein kívül a Fogyatékkal Élők Napközijének tagjai és nevelői, valamint leendő első osztályosaink is részt vesznek. Interaktív foglalkozásokkal, diák-szülő focival, versenyekkel, tombolahúzással várjuk a résztvevőket. Szavazatával, kérjük, támogassa kezdeményezésünket, amellyel az egészséges életmódra, a fogyatékkal élők elfogadására és a közösségépítésre fókuszálunk!

Szavazatok száma

11706
Gyermekeinkért Alapítvány

Magaságyásos zöldségeskert a Nyitnikék Tagóvodában

Szeretnénk a Nyitnikék Tagóvodában magaságyásos zöldségkertet kialakítani, aminek segítségével a gyermekeket a veteményezés fontosságára nevelhetjük. A gyermekek aktívan részt vennének a zöldségek megtermelésében, nevelésében, így fejlesztenénk ismereteiket, és ösztönöznénk őket környezetük szépítésére, a megtermelt zöldségek elfogyasztásával pedig támogatnánk egészséges táplálkozásukat is. Kérjük önt, szavazatával támogassa kezdeményezésünket!

Szavazatok száma

15739
Új Palócország Egyesület

Fejleszd magad! Légy profi a munkaerőpiacon!

Önfejlesztő képzésünk során szeretnénk felkészíteni az álláskeresőket a meggyőző írásbeli és szóbeli kommunikációra. Olyan tapasztalatokat és technikákat szeretnénk átadni a résztvevőknek, melyek segítik elhelyezkedésüket Salgótarjánban és a térségben. Szavazzon ránk, ha támogatná, hogy a résztvevők elsajátítsák az önéletrajz elkészítésének mesterfogásait, megismerjék a kísérőlevél írásának technikáit, és tippeket kapjanak arra, hogyan lehetnek magabiztosak és sikeresek az állásinterjún!

Szavazatok száma

7124
Gömöri Iskolások Gyermekalapítvány

Interaktív oktató iskolakert a Serényi László Általános Iskolában

Szeretnénk a putnoki Serényi László Általános Iskola udvarán az ökoiskola program részeként egy interaktív oktató iskolakertet létrehozni, ahol a tanulók egy madárbarát környezetben elsajátíthatnák a biokertészet alapjait. Szavazzon ránk, ha szeretné, hogy gyermekeink megismerhessék a környezetvédelem, az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás alapjait!

Szavazatok száma

15416
Összefogás az Ózdi Nemzetőr úti Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

Mozgással az egészségért

Az Ózdi Nemzetőr úti Óvoda pedagógusai autodidakta úton megismerkedtek a Mozgáskotta mozgásfejlesztő programmal, amely játékos módon fejleszti a gyermekek testi, kognitív és viselkedéses funkcióit. A módszer mind a szülők, mind a nevelők körében komoly elismerést váltott ki. Célunk, hogy közös foglalkozás keretében ezt a programot az óvoda mind a kilenc csoportjában alkalmazzuk. Szavazzon ránk, ha ön szerint is fontos kisgyermekeink fejlesztése!

Szavazatok száma

8105
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!