Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Strázsa Tanya Közhasznú Szociális Szövetkezet

ParaBringa


Szavazatok száma

8977

Az értelmi akadályozottsággal élő fiatalok is szeretnek biciklizni, főleg, ha ezt barátaikkal közösen tehetik. Csak annyi a különbség, hogy nekik szükségük van egy kis plusz kreatív segítségre. Ezt nyújtja a ParaBringa, az ő speciális igényeiknek megfelelően kiképzett bicikli. Ha ez megvan, semmi akadálya annak, hogy a helyi kerékpározókat akár le is körözzék! Nem hiszi? Szavazzon ránk és megmutatjuk!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével a szövetkezet speciálisan kialakított bicikliket vásárolt, hogy a szövetkezetük alkalmazásában álló, megváltozott munkaképességű, elsősorban értelmi fogyatékossággal élő munkavállalóik életébe beépülhessen a rendszeres testedzés. A kerékpár használatával egyszerűbbé vált a napi közlekedés és a szabadidőeltöltésük is gazdagodott. Az a tudat, hogy ők is ugyanúgy közlekednek, mint a városi és környékbeli emberek, növeli önbizalmukat, csökkenti a másságérzésüket. A ParaBringa projekt során beszerzésre került speciális biciklik ünnepélyes átadására 2018. április 22-én került sor. Az értelmi fogyatékossággal élő fiatalok boldogan „avatták fel” a kerékpárokat 1-1 Tescós munkatárs segítségével.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!