Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Korábbi pályázati fordulók

Archív oldalunkon számos olyan projektet gyűjtöttünk össze, melyek az "Ön választ, mi segítünk" programban nyújtott támogatás segítségével jobbá tették a helyi közösségek életét - legyen szó egészséges életmódot ösztönző, gyermekek fejlődését támogató vagy környezetszépítő kezdeményezésekről. Ha az Ön szervezete is szívesen pályázna, ám további inspirációra, ötletekre lenne szüksége, nézze meg, mi mindent valósítottak meg az eddigi pályázók a programban elnyert támogatásnak köszönhetően!

7. forduló

7. forduló

2019 októberében hetedik alkalommal hirdettük meg „Ön választ, mi segítünk” programunkat. A korábbi fordulókhoz hasonlóan, nem csak a legtöbb szavazatot szerző pályázatot díjaztuk, hanem a két másik, szavazati szakaszba bejutó pályázati projekt is támogatásban részesült. Vásárlóink közel 3 millió szavazattal választották ki azt a 182 projektet, melyek elnyerték a Tesco támogatását 400 000, 200 000 és 100 000 forintos összegben. A beérkezett pályázatok közül a zsűri két projektet is érdemesnek tartott különdíj elnyerésére, így a helyezéssel járó támogatási összegen felül a Tesco további 500 000 forinttal járult hozzá ezen projektek megvalósulásához. A Tesco támogatásának köszönhetően a 7. fordulóban is számos olyan projekt valósulhatott meg országszerte, mely elősegítette a helyi közösségek fejlődését.

6. forduló

6. forduló

2019 áprilisában hatodik alkalommal hirdettük meg „Ön választ, mi segítünk” programunkat. A negyedik és ötödik fordulóhoz hasonlóan, nem csak a legtöbb szavazatot szerző pályázatot díjaztuk, hanem a két másik, szavazati szakaszba bejutó pályázati projekt is támogatásban részesült. Vásárlóink közel 3 millió szavazattal választották ki azt a 181 projektet, melyek elnyerték a Tesco támogatását 400 000, 200 000 és 100 000 forintos összegben. A Tesco hozzájárulásának köszönhetően a VI. fordulóban is számos olyan projekt valósulhatott meg országszerte, mely elősegítette a helyi közösségek fejlődését.

5. forduló

5. forduló

2018 októberében ötödik alkalommal hirdettük meg „Ön választ, mi segítünk” programunkat. A korábbi, negyedik fordulóhoz hasonlóan, nem csak a legtöbb szavazatot szerző pályázatot díjaztuk, hanem a két másik, szavazati szakaszba bejutó pályázati projekt is támogatásban részesült. Vásárlóink több mint 2,5 millió szavazattal választották ki azt a 166 projektet, melyek elnyerték a Tesco támogatását 400 000, 200 000 és 100 000 forintos összegben. A Tesco hozzájárulásának köszönhetően az V. fordulóban is számos olyan projekt valósulhatott meg országszerte, mely elősegítette a helyi közösségek fejlődését.

4. forduló

4. forduló

2018 februárjában negyedik alkalommal hirdettük meg "Ön választ, mi segítünk" programunkat, melyben első alkalommal nem csak a legtöbb szavazatot szerző pályázat nyert támogatást, hanem a másik két, szavazati szakaszba bejutó pályázat is. 2018 májusában vásárlóink majd' 3 millió szavazattal választották ki azt a 168 projektet, melyek elnyerték a Tesco 400 000, 200 000 és 100 000 forintos támogatását. A pályázatnak, a Tesco támogatásának és vásárlóink szavazatainak köszönhetően országszerte remek közösségépítő, egészséges életmódra ösztönző és oktatási célú pályázatok megvalósítási fázisa indulhatott el.

3. forduló

3. forduló

2017 májusában harmadik alkalommal hirdettük meg "Ön választ, mi segítünk" programunkat azzal a céllal, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogathassunk, melyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek. 2017 októberében vásárlóink több mint 2,5 millió szavazattal választották ki azt a 47 projektet, melyek elnyerték a Tesco egyenként 400 000 forintos támogatását. A pályázatnak, a Tesco támogatásának és a vásárlóink szavazatainak köszönhetően országszerte fiatalok tanulhatják meg, hogyan segítsenek bajbajutott társaikon, épülhet és megszépülhet több játszótér is, még több terápiás kutyát tudnak kiképezni, illetve újabb élelmiszermentő programok tudnak a jövőben elindulni.

2. forduló

2. forduló

Vállalatunk 2017 januárjában második alkalommal is meghirdette "Ön választ, mi segítünk" programját, hogy még több helyi közösségi kezdeményezés megvalósulását támogathassuk. Vásárlóink közel 3 millió szavazattal választották ki, melyik 61 projekt nyerje el a Tesco támogatását. 2017 első felében a gyerekek, fiatalok oktatását, fejlesztését célzó kezdeményezések bizonyultak a legnépszerűbbnek. Önkéntes tűzoltó-utánpótlás képzés, helyes bánásmód az állatokkal, programlehetőség sérült fiataloknak, és még számos remek projekt valósul meg az Önök támogatásával! Önök választottak, a Tesco segít!

1. Forduló

1. Forduló

A Tesco 2016-ban hirdette meg először "Ön választ, mi segítünk" pályázati programját. A vásárlók szavazataival összesen 62 civil szervezet közösségépítő projektjét támogattuk, egyenként 400 000 forinttal. Színes játszóterek, zöldellő udvarok, táborozó gyerekek - csak néhány példa azok közül, melyek a programnak köszönhetően megvalósulhattak. Közösen jó történeteket írtunk!

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!