Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

A harmadik forduló számokban

2017 májusában harmadik alkalommal hirdettük meg "Ön választ, mi segítünk" programunkat azzal a céllal, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogathassunk, melyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek. 2017 októberében vásárlóink több mint 2,5 millió szavazattal választották ki azt a 47 projektet, melyek elnyerték a Tesco egyenként 400 000 forintos támogatását. A pályázatnak, a Tesco támogatásának és a vásárlóink szavazatainak köszönhetően országszerte fiatalok tanulhatják meg, hogyan segítsenek bajbajutott társaikon, épülhet és megszépülhet több játszótér is, még több terápiás kutyát tudnak kiképezni, illetve újabb élelmiszermentő programok tudnak a jövőben elindulni.

A jó történetek nem maguktól íródnak. Ezért támogattuk összesen 18 800 000 forinttal a 3. forduló nyertes kezdeményezéseit.
A jó történetek nem maguktól íródnak. Ezért támogattuk összesen <strong> 18 800 000 </strong> forinttal a 3. forduló nyertes kezdeményezéseit.

A támogatás összege/pályázat

400 000
A támogatás összege/pályázat

Beérkezett pályázatok száma

270
Beérkezett pályázatok száma

Leadott szavazatok száma

2 565 000
Leadott szavazatok száma

Nyertesek száma

47
Nyertesek száma

NÉZZE MEG, KI NYERT AZ ÖN KÖRZETÉBEN!

icon error
Hoppá! Hiba történt.
Az oldal nem töltötte be a Google Térképet megfelelően. A műszaki részletek a JavaScript-konzolban olvashatók.

Tények

Tények

Tekintse meg a harmadik fordulóról készült videónkat!

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!