Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Segítő Barátok Jótékony Egyesülete (SEBAJ)

Sebaj-tábor


Szavazatok száma

9193

Táborozást szervezünk hátrányos helyzetű tanulók részére, fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék a környék természeti és kulturális értékeit. A tábor alatt foglalkozásokat tartunk, melyek fejlesztik a gyerekek empátiáját, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességét. Összességében a tábor kiváló lehetőség a tanulók számára, hogy életre szóló élményeket szerezzenek, kikapcsolódjanak, fejlődjenek. Köszönjük szavazatát!

A kezdeményezés megvalósulása

A projekt során 30 hátrányos helyzetű gyermek egy hetes táboroztatása valósult meg Kölkeden. A tábor ideje alatt számos természeti és kulturális értéket ismerhettek meg a táborozók. Részt vehettek kerékpár és kenu túrán, gyalogtúra keretében járták végi a Nagypartosi tanösvényt, ellátogattak a Fehér Gólya Múzeumba és egy hadtörténeti bemutatónak is részesei lehettek. A programban részt vevő gyerekek nagy része nem ismerte a csoporthoz való alkalmazkodást, önös céljaik megvalósítását helyezték előtérbe. A tábor ideje alatt egyéni és csoportos készségfejlesztő foglalkozások alkalmával fejlődhetett a gyerekek problémamegoldó képessége, empátia készségük, illetve alapvető normákat sajátíthattak el.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!