Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Tengu Dojo Ifjúsági és Harcművészeti Sportegyesület

Egyesületünk közösségfejlesztő szakmai programjaiért

Célunk az, hogy sportemberekkel, trénerekkel együttműködve népszerűsítsük a sport fontosságát. Felhívjuk a figyelmet a sport egészségügyi és társadalmi előnyeire, közösségformáló erejére. Úgy gondoljuk, hogy a fiatalok fejlődéséhez elengedhetetlen az, hogy mozgási készségeik is fejlődjenek. Japán harcművészeteket bemutató mándoki rendezvényünkön a fiatalok megtapasztalhatják, mit jelent közösségben lenni, csapatban dolgozni, megérezni milyen a győzelem, és megtanulni milyen a vereség. Köszönjük!

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

Somogyi Rezső Általános Iskola

Játszótér a falak között

Iskolánk csupán egy, Kisvárda állami fenntartású intézményei közül. De bizton állíthatjuk, hogy vannak dolgok, melyekben nem csupán egy a sok közül, hanem EGYETLEN. EGYETLEN, mert családias hangulatú környezetben fogadjuk minden reggel tanítványainkat. EGYETLEN, mert csak mi büszkélkedhetünk az "Örökös boldog iskola" címmel. Jelenlegi játszóterünk állapota nem a mai kor igényeinek megfelelő. Helyette egy innovatív játékszíntér kialakítását szeretnénk megvalósítani. Köszönjük szavazataikat!

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

PPF Game Közhasznú Nonprofit Kft.

Közösségi Tér megszépítése és mezítlábas park kialakítása Papon

Célunk a támogatás elnyerésével egy olyan közösségi tér megvalósítása Pap településen, mely hosszú távon biztosítja a lakosság közösségi programjainak (oktatások, egészségmegőrzés, hobby és sporttevékenységek, népi játszópark) megvalósulását. A pályázat elnyerésével lehetőségünk nyílna egy saját mezítlábas park kialakítására, továbbá a közösségi tér zöldesítésére is. Köszönjük szavazataikat!

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!