Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Tatabányai Otthon Segítünk Alapítvány

"Biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában."


Szavazatok száma

14703

Önkénteseink otthonaikban ingyenesen segítenek a kisgyermekes családoknak. Alapfeladatunk a 6 éven aluli gyermekkel rendelkező családok támogatása, s ezúttal a tatabányai óvodások közlekedési ismereteinek bővítését tűztük ki célul. Ebben a korosztályban szinte a legfogékonyabbak a gyerekek az ismeretek elsajátítására. Azokban a gyermekekben, akik saját tapasztalat alapján tanulják meg a közlekedési szabályokat, egész életükre rögzül a helyes magatartás. Szavazzon ránk!

A kezdeményezés megvalósulása

A szervezet a projekt keretében a tatabányai óvodások közlekedési ismereteinek bővítését valósította meg. A programban 10 óvoda 450 nagycsoportos óvodása vett részt. Három alkalommal az óvodákban tartott foglalkozást az alapítvány, melyen a gyerekek játékos módon sajátíthatták el az elméletet és a gyakorlatot. Egy alkalommal a KEM Rendőrség alosztályára szerveztek látogatást, ahol a gyerekek megismerkedhettek a rendőrautóval, az ujjlenyomatvétellel és futóbiciklin rendőrök segítségével gyakorolhatták a helyes közlekedést. A program végén 10 feladatból álló vizsgát tettek a gyerekek.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!