Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

„Alapítvány az Újhatvani Rákóczi úti Általános Iskoláért” Alapitvány

Egészségünkre!


Szavazatok száma

11706

Intézményünk egy programsorozatot kíván megvalósítani, amelyen az Újhatvani Rákóczi úti Általános Iskola tanulóin és szülein kívül a Fogyatékkal Élők Napközijének tagjai és nevelői, valamint leendő első osztályosaink is részt vesznek. Interaktív foglalkozásokkal, diák-szülő focival, versenyekkel, tombolahúzással várjuk a résztvevőket. Szavazatával, kérjük, támogassa kezdeményezésünket, amellyel az egészséges életmódra, a fogyatékkal élők elfogadására és a közösségépítésre fókuszálunk!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével Hatvanban egy több részből álló programsorozatot hoztak létre a szervezők az egészségmegőrzés témakörében. A baba-mama klub keretein belül előadást tartottak az ételintoleranciáról és az egészséges táplálkozásról, tájékoztatót szerveztek egy helyi szamuráj harcművész egyesület tevékenységéről, ezzel is elősegítve a rendszeres testmozgás egy újabb lehetőségének megismerését. A gyereknapi sportnap alkalmával a résztvevő gyerekek és családjaik, valamint szociális gondozásban élő gyerekek részt vehettek szülő-diák focimeccsen és sorversenyen, a tombolahúzáson sporteszközöket nyerhettek, megismerkedhettek a salátakészítéssel és előadásokat hallhattak egészségmegőrzéssel kapcsolatban.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!