Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Összefogás az Ózdi Nemzetőr úti Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

Mozgással az egészségért


Szavazatok száma

8105

Az Ózdi Nemzetőr úti Óvoda pedagógusai autodidakta úton megismerkedtek a Mozgáskotta mozgásfejlesztő programmal, amely játékos módon fejleszti a gyermekek testi, kognitív és viselkedéses funkcióit. A módszer mind a szülők, mind a nevelők körében komoly elismerést váltott ki. Célunk, hogy közös foglalkozás keretében ezt a programot az óvoda mind a kilenc csoportjában alkalmazzuk. Szavazzon ránk, ha ön szerint is fontos kisgyermekeink fejlesztése!

A kezdeményezés megvalósulása

Az óvoda pedagógusai a támogatás segítségével a Mozgáskotta mozgásfejlesztő programot vezették be az óvodába. Ez a program játékos módon fejleszti a gyermekek testi, kognitív és viselkedéses funkcióit. A módszer mind a szülők, mind a nevelők körében komoly elismerést váltott ki. A támogatásnak köszönhetően az óvoda mind a kilenc csoportjában alkalmazni tudják ezt a módszert. A program során mozgásfejlesztő eszközöket vásároltak (pl. mozgáskottát, labdát), egészségnapot szerveztek a szülőkkel közösen (egy nyílt nap keretében), felnőtt-oktatás is történt egy továbbképzési nap keretében.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!