Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Búzavirág Alapítvány

Búzavirág tábor


Szavazatok száma

13985

Vámosújfaluban hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezünk napközis tábort, ahol megtanulhatják, hogy mindannyian értékesek vagyunk. A foglalkozásokon látásukban, mozgásukban vagy értelmileg akadályozott, de a szakmájukhoz nagyon értő kézműves mesterektől szövést, agyagozást és kosárfonást tanulhatnak. Ebédet is biztosítunk, amely elkészítésében a szakácsunk mellett fogyatékkal élő kollégáink is részt vesznek. Kérjük, támogassa alapítványunk céljait szavazatával!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével 2 turnusban 32 hátrányos helyzetű gyermek vehetett részt egy-egy egyhetes, kézműves napközis táborban. A tábor különlegessége abban rejlett, hogy a különböző kézműves technikákat fogyatékkal élő szakemberektől tanulhatták meg a gyerekek. Az ép-fogyatékos partnerkapcsolatok kialakulása egyenrangú, az érzékenyítő programok saját sérültség-élményt nyújtottak.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!