Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Rábaköz Ifjúságáért Egyesület

Egészségre fel!


Szavazatok száma

14505

Kedves Vásárlók! Támogassanak minket szavazatukkal, hogy egészségmegőrzés témakörben megvalósíthassunk egy 10 fordulóból álló vetélkedősorozatot a Rábaközben élő általános iskolások számára. Célunk, hogy egy egészségesebb, egészségtudatosabb generáció kinevelését segítsük elő azzal, hogy kötetlenebb kereteken belül hívjuk fel a gyerekek figyelmét az egészséges életmód fontosságára. Emellett fontos, hogy a gyermekeken keresztül a szülők, nagyszülők is megértsék az egészséges életmód fontosságát.

A kezdeményezés megvalósulása

Az egyesület a program keretében vetélkedősorozatot szervezett az egészséges életmód jegyében. A rábaközi települések iskoláiból 27 csapat, közel 200 gyermek vett részt a versenyben. Heti rendszerességgel feladatokat, kihívásokat kellett megoldaniuk a gyermekeknek, a pedagógusok, szülők, nagyszülők bevonásával. A feladatok elvégzésénél a gyermekeknek szükségük volt a kreativitásukra, összefogásra. Többek között az alábbi feladatokat kellett a gyereknek teljesíteniük: egészségügyi szűrőnap szervezése a saját településükön, mese írása, annak illusztrálása az egészséggel kapcsolatban, egészségtotó, csapatzászló készítése stb. A program lezárásaként Kapuváron zárórendezvény került megszervezésre, sportos vetélkedők, sportbemutatók, egészséges ételek kínálása mellett. Továbbá 300 példányszámban megjelent egy könyv a gyermekek által írt, illetve illusztrált mesékből.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!