Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Gödöllői Fele-Más Egyesület a Sérült Gyermekekért

Gyógyító Kert


Szavazatok száma

24603

A Fele-Más Egyesület olyan családokat tömörít, akik otthon ápolják fogyatékkal élő gyermeküket. A „Gyógyító Kert” az általános jóllét fenntartását, javítását támogatja, mely magában foglalja a lelki, érzelmi és fizikai egészséget, és a tartalmas elfoglaltságot is. Szavazzanak ránk, hiszen a kertterápia hatására a résztvevők megtanulják, hogyan dolgozzanak együtt másokkal, fejlődik a felelősségtudatuk, önállóságuk, sőt néhányuk számára a munkaerőpiacra való kikerülés lehetőségét is megteremtheti.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével az egyesület létrehozott egy Gyógyító kertet, melyben magaságyásokat alakítottak ki. A kertterápia hatására a gyerekek megtanulják, hogyan dolgozzanak együtt másokkal, hogyan irányítsák figyelmüket a megoldandó feladatokra, fejlődik felelősségtudatuk, önállóságuk. A projekt előkészítése és megvalósítása a közösség aktív részvételével történt. A kert megépítésében a közösség tagjain kívül részt vettek a szülők és támogatók is, akik közül volt, aki munkával, szakértői tanácsokkal, vagy a szükséges alapanyag biztosításával (pl. termőföld) járult hozzá a sikerhez.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!