Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Sarkadi Bárkás Horgászegyesület

Édenkert-tavak Játszótér felújítása


Szavazatok száma

16726

A sarkadi Édenkert-tavak a város ékkövei, pompás adottságuk révén rengeteg gyermek, helyi lakos, turista jár ide horgászni, kikapcsolódni. Az Édenkert-tavak területén található játszótéri elemek elhasználódtak, balesetveszélyessé váltak. Egyesületünk szeretné a régi játszótéri elemeket lecserélni és új, komplex játszótér kiépítésével fejleszteni városunk központi részét. Kérjük, szavazatával segítsen bennünket céljaink megvalósításában!

A kezdeményezés megvalósulása

A program során a sarkadi Éden tavak szomszédságában alakítottak ki egy játszóteret. A szervezet tagjai közül többen társadalmi munkában segítették a megvalósítást. Az alapozást követően a fa építőelemek szakszerű összeállítása következett, majd az eszközök lefestése. A tavak Sarkad központjában, frekventált helyen találhatóak, így a lakosság folyamatosan látta, hogy fejlődik napról napra az új játszótér. A játékok megrendelése és felszerelése után megtörtént a használatra történő átadás, amin a sarkadi Tesco áruház vezetője is személyesen vett részt.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!