Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Petőfis Tanítványainkért Alapítvány

Inkluzív centrum kialakítása


Szavazatok száma

17911

Minden gyermek tehetséges valamiben. Hogy ezt a gyerekek is felismerjék, az pedig megér egy szavazatot! Létrehozunk egy fejlesztő és tehetséggondozó centrumot, ahol segítünk a problémákkal küszködő gyerekeknek felzárkózni, a tehetséges diákokat pedig támogatjuk fejlődésükben. Játékos tevékenységeken keresztül valósítjuk meg diákjaink készségeinek, képességeinek fejlesztését, sőt, helyszínt biztosítunk sakkoktatás, kézműves foglalkozások, valamint olvasókörök, irodalmi délutánok számára is.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás által az alapítvány egy használaton kívüli gondnoki lakást alakított át fejlesztő és tehetséggondozó helyiségekké. A projekt megvalósításához, a különböző munkafázisokhoz csapatokat hoztak létre szülőkből, tanárokból és önkéntesekből. A szobákat kifestették, renoválták, berendezési tárgyakat és fejlesztő és tehetséggondozó eszközöket szereztek be. Így a fejlesztő és tehetséggondozó órák egy olyan környezetben kerülhetnek ezentúl megtartásra, ahol koncentráltan jelen lehetnek a szükséges eszközök, a személyi feltételek és a gyerekek barátságos, otthonos körülmények között, nyugodtan dolgozhatnak.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!