Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Marathon Tömegsport és Környezetvédő Egyesület

Természet


Szavazatok száma

25822

Túrázzon, töltsön együtt minőségi időt családjával, vagy kiránduljon négylábú barátaival a természetben! Szavazatával segítsen minket abban, hogy a Balázs kert igazán kellemes kiinduló- és találkozási ponttá válhasson. Pihenőhelyek kialakításával, padokkal, asztalokkal, sütőhelyekkel, szemétgyűjtővel, valamint a kutyatulajdonosok számára kutyafuttató és kutyaillemhely létesítésével szeretnénk még otthonosabbá tenni a Balázs kertet: EGYÜTT-KÖZÖSEN!

A kezdeményezés megvalósulása

Az egyesület munkatársai a támogatás segítségével Várpalota külterületi részén, a Balázs kertben pihenőhelyet alakítottak ki. Padokat, asztalokat, szeméttárolót és kutyapiszok-tartót helyeztek ki a pihenőkertbe. Sütőhelyet és sziklakertet is létesítettek. Szeptember 30-án megtörtént a pihenőhely felavatása, amin részt vettek a helyi közösség tagjai. A szabadidős hely létesítése óta az egyesület három, egyenként több száz fős rendezvényt is szervezett a helyszínre, amelyek során maximálisan ki tudták használni az újonnan létrehozott szabadidős hely lehetőségeit.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!