Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Laurus Alapítvány

Csillagrózsa Tanoda Váralja


Szavazatok száma

20201

A Csillagrózsa Tanodában naponta 25 hátrányos helyzetű gyermek egyéni fejlesztése, szabadidős programjának lebonyolítása, családjaik fejlesztése a cél. A napi uzsonna biztosításától a továbbtanulás egyéni problémakezeléséig segítünk. Szakkörökön, klubokban fejlesztjük a gyerekek képességeit. Ha ez a pedagógiai folyamat megszakad, az komoly hatással van életükre. A Tesco támogatásával azonban a következő hónapokban biztosítani tudjuk a tanoda működését. Szavazzon ránk, segítsen nekünk!

A kezdeményezés megvalósulása

Az elnyert támogatással egy 2009-ben alapított tanoda folyamatos működése vált biztosítottá. A Tanodát napi rendszerességgel látogathatták a hátrányos helyzetű gyerekek, ahol a mentorok segítettek nekik házi feladatok elkészítésében, az ismeretek elsajátításában, fejlesztő pedagógus által pedig személyre szabott fejesztéseken is részt vehettek. Heti rendszerességgel szakköröket és közösségi foglalkozásokat tartottak, a nyári időszakban szabadidős és sport programokat biztosítottak a gyerekekek számára. A tanodás tanulók naponta kaptak uzsannát is, mely a hátrányos helyzetben élő családok számára nagy segítséget jelentett. A támogatás segítségével több környékbeli rendezvényen is részt tudtak venni a gyerekek. A szüleiknek illetve családtagjaiknak a tanoda folyamatosan biztosított irodai szolgáltatásokat illetve szükség esetén munkaerő-piaci tanácsadást is igénybe tudtak venni.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!