Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

RC Modellezők Kelet-Magyarországi Egyesülete

Modellező tábor hátrányos helyzetű gyermekeknek


Szavazatok száma

10636

Táborunk a gyermekek számára egyedülálló lehetőséget nyújt a több mint 100 éves múlttal rendelkező modellezés alapjainak elsajátítására. Játékos formában tanulhatják meg az autó-, harcjármű-, helikopter-, drón- és repülőgépmodellek irányítását, műszaki paramétereit és biztonságos üzemeltetését. A tartalmas szünidei lehetőségen túl a tábor egész életre meghatározhatja a gyermekek műszaki érdeklődését. Szavazzon ránk, hogy segíthessük a jövő tervezőmérnökeit, pilótáit, szakembereit!

A kezdeményezés megvalósulása

A projekt keretében 24 műszaki érdeklődésű, hátrányos helyzetű gyerek vehetett részt egy hetes modellező táborban. A tábor ideje alatt elméleti és gyakorlati oktatáson, feladatokon keresztül játékosan sajátíthatták el a fizika, a mechanika és az elektronika ismereteit. Az oktatás interaktív formában, a gyermekek számára is élvezhető módon történt. A gyermekek által összeépített járművekkel ügyességi feladatokat oldottak meg, ezáltal azok használatát működés közben is megtapasztalták. A légi modellezést szimulátoron és valódi modellen is gyakorolták, a földi járműveket (autók, tankok, motorok) pálya és terepviszonyok között is kipróbálták. Délutánonként csapatépítő programokon, játékos vetélkedőkön vettek részt.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!