Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Nagycsaládosok Monori Egyesület

Első benyomás 2017


Szavazatok száma

18954

Célunk a monori önkormányzat által biztosított korábbi iskolaépület bejárati előterének felújítása, amellyel kulturáltabb helyszínt tudnánk nyújtani közösségi programjaink megvalósítása során. Ha ránk szavaz, az ön gyermeke is rendezettebb körülmények között töltheti idejét programjainkon (táborok, gyermeknap, családi nap). Egyesületünk eseményei nyitottak a városban élő és a környékbeli gyermekek részére is, ezért ön és családja is részese lehet a fejlődésnek.

A kezdeményezés megvalósulása

A monori egyesület működéséhez, programjaihoz (táborok, gyermeknap, családi nap) a helyi önkormányzat biztosított egy igen leromlott állapotú, használaton kívüli iskolai épületet. A támogatás segítségével ennek az épületnek a folyosó felújítását valósították meg az egyesület önkénteseinek segítségével. A régi falburkolatot, majd a régi linóleumot is eltávolították. Ezek után következett az új járólapozás előtti aládolgozási munkálatok elvégzése, majd a járólapok lerakása, fugázása. Ezután felkerülhetett az új fenyő lambéria.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!