Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Baranyahídvégi Polgári Egyesület

Élelmiszermentés-élelmiszerosztás 4.0

Miért szavazzanak ránk? Mert önkéntes alapon sok munka van abban, hogy az élelmiszereket eljuttassuk a végső kedvezményezettekhez. A megmentett élelmiszereket a hátrányos helyzetű családok felhasználhatják a napi élelmiszer szükségleteik kielégítésére. 150 fő kap a megmentett élelmiszerekből a hét minden napján, tehát munkánknak fontos szerepe van az éhezés csökkentésében. A rászorulók olyan élelmiszereket is megkóstolhatnak, amelyekhez másképp nem juthatnának hozzá. Köszönjük!

Körzet 36

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mohács Pécsi út 61., Siklós Harkányi u.55.

Batthyány Kázmér Általános Iskoláért Alapítvány

Sokszínű vidék - nemzetiségi projektnap

Nemzetiségi projekttel egy olyan tevékenységközpontú napot kívánunk megvalósítani, ahol a generációk közötti kapcsolatok újraértelmezése, mélyítése válik lehetővé. Ezen kívül a nemzetiségi néphagyományok őrzésének jelentősége, a múltunkra, gyökereinkre vonatkozó ismereteket is szélesebb körben nyilvánosságot kaphatnának. Köszönjük szavazatát!

Körzet 36

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mohács Pécsi út 61., Siklós Harkányi u.55.

Együtt a Kémes Körzet Gyermekeiért Alapítvány

Jó szóval oktasd és játszani is engedd!

A Kémes Községben található iskolába nyolc településről járnak gyerekek. Az intézmények közelében, a falu központjában lévő játszótér az egyetlen mozgásterületük, de felújításra szorul. A szavazatával elnyert támogatásból, gyerekek és szülők bevonásával felújítjuk a játékokat, növényeket ültetünk, és mindezt főzőversennyel ünnepeljük meg. Szavazzon ránk, hogy a falu középpontja újra szép legyen!

Körzet 36

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mohács Pécsi út 61., Siklós Harkányi u.55.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!