Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Zöld Iskola Alapítvány

Teraszos művelés előnyei - avagy fűszerkert a csúszdák mellett.

Célunk az iskolaudvaron lévő nagyméretű domb hasznosítása. A csúszdák mellett a másik oldalt földrajzi és biológiai szemléltetésre, oktatási célra szeretnénk felhasználni, egyben a hagyományos fűszer- és gyógynövények megismertetése is cél. A városi gyerekek számára fontos, hogy közelebb kerüljenek a természethez, "élőben" láthassák a fűszernövényeket és a termőtalajt védő termesztési technikát. Kérünk, támogass minket szavazatoddal!

Körzet 10

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Dunakeszi Fóti út 120., Dunakeszi Fő út 190.

Otthon Segítünk Szolgálat Fót-Dunakeszi kistérség (Otthon Segítünk Alapítvány)

Segítő kezek a kisgyermekes családoknak

A környék településein sok kisgyermekes család él. A családok nagy részében nincsen a közelben lakó nagyszülő vagy rokon, aki a gyermekek ellátásában részt tudna venni. Programunk ezeknek a családoknak keresne a jelenleginél több önkéntes segítőt, alapítványunk felkészítené őket erre a szép és nagyszerű feladatra. A segített szülők rendszerint kiegyensúlyozottabbak lesznek, a gyermekek szakszerű ellátásban részesülnek, a családok kipihentebbek, jobb kedvűek mint előtte. Köszönjük szavazatát!

Körzet 10

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Dunakeszi Fóti út 120., Dunakeszi Fő út 190.

fótozók Egyesület

Színes Fótról álmodunk

Szavazzon ránk, mert szebbé tesszük az Önök életét is! A kopott falakat felváltó színes képek mindenkit vidámabbá tesznek. Ha hisz ebben, akkor szavazzon ránk! Ha nem hiszi, tegyünk egy próbát és ezért szavazzon ránk! Kérjük, hogy vásároljon újra és újra, és támogasson minket. Legyen közös álmunk a színes Fót!

Körzet 10

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Dunakeszi Fóti út 120., Dunakeszi Fő út 190.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!