Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Tiszacsege Ifjúságáért Alapítvány

30 év együtt egymásért! 2021 januárjától december 31- ig minden programunkon felelevenítjük az elmúlt 3 évtized jelentős projektjeit, az ünnepségre június 25-én kerül sor, ahol eredményeink bemutatása mellett, tervezünk-kitűzzük további céljainkat

Alapítványunk vezetősége, tagjai 1991 óta töretlen lelkesedéssel dolgoznak a csegei gyermekekért, fiatalokért. Programjainkkal arra törekszünk, hogy látókörüket bővítsük, önkifejező képességüket fejlesszük, hátrányos helyzetüket minden területen hatékonyan csökkentsük, pályaválasztásukat segítsük. Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nagyik és unokáik természetmegismerő és környezetvédő tábora, melyben kiemelt szerepet szánunk a "Hortobágy mellyéki" népi hagyományok ápolásának, őrzésének.

Körzet 17

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mezőkövesd Egri u. 51., Tiszaújváros Örösi út 1/A

Sajóörös Községért Közalapítvány

Legyen még mókásabb a játék, fejlesztés észrevétlenül a sajóörösi játszótéren

Mi már a Covid utáni időre készülünk, amikor a gyerekek ismét szabadon, egymást megölelve futkározhatnak a játszótéren. Szeretnénk, ha ez az alkalom emlékezetes lenne számukra, és új játszótéri elemekkel, kiegészítőkkel örvendeztethetnénk meg őket. Ezekkel az elemekkel (Pl. ugróiskola, csőtelefon, amőba játék) észrerevétlenül fejlődhet a kreativitásuk, a ritmusérzékük, a szociális készségük. A játszótér környezetetét is szeretnénk szebbé tenni virágládák segítségével, amit közösen ültetünk be.

Körzet 17

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mezőkövesd Egri u. 51., Tiszaújváros Örösi út 1/A

Szomolya Idegenforgalmáért Egyesület

Cseresznyeközösség - Cseresznyevirágzás Ünnepe rendezvény

Ismerje meg Szomolyát! Tegyen az egészségéért! Fusson velünk, és ünnepeljük meg a Cseresznye Virágzást. Ismerje meg a cseresznyénk jótékony hatását. Kóstolja meg a hagyományos cseresznyés termékeinket és versenyezzen a „Költészet napja” programban. Közösen szerezzünk élményt gyermekeinknek, a helyi hagyományok ügyességi bemutatásával. Megismertetjük önökkel értékeinket, a Kaptárköveket, a földalatti szállodát, tájházunkat, borainkat, és vendégszeretetünket. Szavazatával ön is nyer!

Körzet 17

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Mezőkövesd Egri u. 51., Tiszaújváros Örösi út 1/A

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!