Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért

Szülők vagyunk – apró tanácsok, apró gyermekekhez


Szavazatok száma

81864

Manapság egyre több szakmai írás jelenik meg a gyermekek fejlesztésével, nevelésével kapcsolatban, azonban a sokszor egymásnak ellentmondó tanácsok útvesztőiben nehezen igazodnak el a szülők. Támogassa szavazatával programunkat, hogy nyílt napokat és játszóházi foglalkozásokat szervezhessünk, ahol a szülők választ kaphatnak a szakemberektől gyermekeik nevelésével, fejlődésével kapcsolatos kérdéseikre, a kisgyermekek pedig a számukra kialakított speciális „játszótéren” tevékenykedhetnek.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatott szervezet augusztustól decemberig havonta 1 alkalommal játszóházat és nyílt napot szervezett. A játszóházi foglalkozások alkalmával a szülők lehetőséget kaptak, hogy a gyógytornásznak kérdéseket tegyenek fel a gyermekük fejlődésével, fejlesztésével kapcsolatban, miközben a kisgyermek a számukra kialakított akadálypályán tevékenykedhetett. A foglalkozás során felkínált fejlesztőeszközökkel megfigyelhetővé vált a gyermek nagymozgása, egyensúlya, játéktevékenysége, ezáltal a szülők személyre szabott tanácsokat kaphattak. A nyílt napok során a szülői élettel, illetve gyermekneveléssel kapcsolatos előadásokat tartott az alapítvány pszichológusa. Az előadások felépítése lehetővé tette, hogy akár az előadás közben és azt követően is konkrét kérdéseket tegyenek fel a résztvevők a szakembernek. A nyílt napok során a szülők nemcsak a pszichológustól, de egymástól is kaphattak tanácsokat.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!