Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Handler Nándor Szakképzésért Alapítvány

Okosan, egészségesen, együtt… egy jobb életért!


Szavazatok száma

25759

Örülne, ha gyerekeink jobb életet élhetnének? Tenne azért, hogy egészségesebben táplálkozzanak? Érdekelné, hogyan tehetik meg ezt finoman és olcsón? Akkor támogassa a Handler Nándor Szakképzésért Alapítvány egészséges táplálkozási programját! Élményekben gazdag, interaktív programokkal segítjük a gyerekeket és rajtuk keresztül családjaikat a kapcsolódó ismeretek megszerzésében. A projekt fővédnöke: Kocsis Korinna Miss Európa. Okosan, egészségesen, együtt… egy jobb életért!

A kezdeményezés megvalósulása

Az alapítvány a program keretében az iskolában őszi egészségnevelési hetet valósított meg. Az ötnapos rendezvényen a diákok rengeteg programon vehettek részt: plenáris hatókörű bemutatókat hallhattak az iskola épületeinek közösségi tereiben különféle témákról: ételkészítés és -kóstolók, biokertészeti termékek bemutatója, laktóz-, gluténmentes termékek bemutatója, sportbemutatók, közösségi játékok. Az előadások az osztálytermekben kerültek megrendezésre meghívott külső szakértők és az iskola tanárainak bevonásával. A tanulók előadást hallhattak többek között a vízivás fontosságáról, a táplálkozással kapcsolatos viselkedési függőségekről, a méz gyógyító hatásairól. Továbbá izgalmas, interaktív tanórák keretében sajátíthattak el a résztvevők különféle készségeket: csomagolóanyagok újrahasznosítása, élelmiszeralapanyagok kozmetikai felhasználása, ülőmunka-táplálkozás-mozgás összefüggésében mozgásgyakorlatok.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!