Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

CSEPEL-SZIGETI FOGYATÉKOSOK SPORTEGYESÜLETE

ADJUNK ESÉLYT A FOGYATÉKOSOKNAK A SPORTTEVÉKENYSÉGÜKHÖZ


Szavazatok száma

16265

A sport- és szabadidős tevékenységek javítják a fogyatékkal élők fizikai állapotát, segítik önálló életvitelük kialakítását, lehetővé teszik új kapcsolatok létrejöttét. Célunk, hogy a Magyar Speciális Olimpia Szövetség versenyeire felkészítsük tagjainkat, biztosítsuk számukra a felszerelést és az utazást. Ezen felül közös családi programokat is szervezünk. Minden fogyatékos embernek jogos igénye a sport, a szórakozás, a szabadidő hasznos eltöltése. Szavazzon ránk, hogy tehessünk ezért!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével az egyesület sportolói 5 hazai és nemzetközi rendezvényen vehettek részt. Megmérethették magukat labdarugó tornán, kipróbálhatták a sárányhajózást, a szlovákiai Velki Paka V. GRACE Cupra szüleikkel együtt utazhattak a sportolók. Ezen a versenyen a legeredményesebb csapatnak járó trófeát is átvehették az egyesület tagjai. A fogyatékkal elő fiatalokat bocsa, tenisz és bowling sportágakban is felkészítették versenyekre. 2017. októberében 250 fő részvételével rendezték meg immár 15. alkalommal a CSEFOSZ Sportnapot. Az egyesület munkájának hatására egyre több sérült fiatal kezd el rendszeresen sportolni és figyel a táplálkozására is.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!