Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet

Elsősegélynyújtó családok és lakások


Szavazatok száma

40897

A Magyar Vöröskereszt idén megkezdi az elsősegélynyújtó családok budapesti hálózatának kialakítását. A program célja, hogy a társasházakban közvetlenül elérhetőek legyenek olyan személyek, akik egy baleset során a lakókörnyezetükben egész nap képesek ideiglenes ellátást nyújtani a sérülteknek a mentők vagy az egyéb orvosi segítség megérkezéséig. A képzésben részesülő családokon keresztül hosszú távon szeretnénk biztosítani a társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítését. Köszönjük szavazatát!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével a fővárosi szervezet elsősegélynyújtó képzéseket szervezett a lakosság részre. Az ehhez szükséges eszközök beszerzésével, illetve a képzési helyszínek kiválasztásával indult a projekt. Két alkalommal napi 4-4 órában elsősegélynyújtó aktivitásokat (elméleti feladatsorok, újraélesztő fantom kipróbálása, kisebb sebellátások, stb.) valósítottak meg a Pesti úti Tesco áruházban. A 2 napos képzéseket 3 alkalommal szervezték meg.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!