Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért

Fiatalok Éve - Programsorozat


Szavazatok száma

24933

Fiataloktól, fiataloknak - közösségünk célja, hogy az ifjúság megmozduljon, saját maga által rendezett eseményeken vegyen részt. Szeretnénk képzéseket szervezni a felnőtté válás útjára lépő diákoknak, mentorprogramunkkal támogatni kívánjuk a helyüket keresőket, rendezvényünkkel a felvételi nehézségein igyekszünk könnyíteni. A ponthatárok kihirdetésére időzített eseményünk a felvételi, az érettségi okozta stressz közös levezetésére kínál lehetőséget. Kérjük, ön is támogassa programunkat!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás által, a projekt ideje alatt a szervezet számos programot szervezett annak érdekében, hogy a város fiataljai tudatos döntéseket hozzanak, hasznos tagjai legyenek a közösségnek: elindította mentorprogramját a békéscsabai, felvételi előtt álló fiatalok számára, megszervezett egy két napos tábort, ahol az önismeret és szervezési készségek fejlesztése volt a cél. A felsőoktatásba készülőknek előadásokat szerveztek a felvételi rendszerről és nehézségeiről az m.Egyetem nevű program keretein belül. Megtartották a békéscsabai Ponthatár váró eseményt különböző ifjúsági progarmokkal színesítve, ahol a felsőoktatási ponthatárok kihirdetésére várt több száz résztvevő.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!