Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Szombathelyi Szív a Szívért Egyesület

"Egészségre fel!"


Szavazatok száma

29923

Egyesületünk a szív- és keringési betegségben szenvedőknek nyújt élethosszig tartó támogatást. Az Ön szavazatának köszönhetően elnyert támogatással megvalósítandó programunkban az érdeklődők egészségügyi szűréseken vehetnek részt, ahol használható ismereteket gyűjthetnek be az egészségük jelenlegi állapotáról, továbbá életviteli tanácsokat is kaphatnak. A szűrések másnapján közösségi kikapcsolódásként sportversenyt, szabadtéri főzést tervezünk.

A kezdeményezés megvalósulása

A szombathelyi szervezet az elnyert támogatásból egészségmegőrző programokat szervezett idős emberek számára. A szűrőnapon az érdeklődők részt vehettek vérnyomás-, koleszterin- és vércukorszint-mérésen is, így képet kaphattak egészségügyi állapotukról. A szűrések mellett életviteli tanácsokkal is ellátták a szervezők a résztvevőket, valamint az egészséges életmódra való ösztönzésképpen sportnapra és egészséges ételek elkészítésére és kóstolására invitálták őket. A sportnap alkalmából lehetőségük nyílt több szabadidős tevékenységet is kipróbálni, mint például a darts, bowling, asztalitenisz, tollaslabda. A megszervezett programok hatására az egyesület taglétszáma 17 fővel nőtt.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!