Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Apró Lépések Egyesület

Galya 50/20/10/2 Jótékonysági Teljesítménytúra az autizmussal élőkért


Szavazatok száma

13065

Túrázzunk egy jó célért! Egyesületünk autista gyermekeket nevelő családokból és szakértőkből áll. Teljesítménytúránkkal az egészséges életmódot, a természet megismerését és megszerettetését szeretnénk népszerűsíteni, valamint növelni akarjuk az autisták társadalmi elfogadottságát. Túránk bevételéből a gyöngyösi és környékbeli autista gyerekeknek szeretnénk fejlesztőközpontot kialakítani. Kérjük, szavazatával támogassa a jótékonysági teljesítménytúra megvalósulását!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével jótékonysági teljesítménytúra került megszervezésre Galyatetőn az autizmussal élőkért. A túra célja a társadalmi szemléletformálás, az autizmussal élők elfogadásának erősítése. A túrán 590 induló vett részt, közülük több autista gyermek és családja. Különbőző távok teljesítésére volt lehetőségük az indulóknak, volt 2/10/20/50 km-es útvonal, így minden korosztály megmérethette magát. Napközben az ellenőrzőpontokon ellátmányt kaptak a résztvevők, a végén pedig oklevél és meleg étel várta őket.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!