Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Zalai Kutyabarátok Egyesülete

KutyaJó Kalandok Élménypark

A KutyaJó Kalandok Játszóház egy éve rendszeresen biztosít lehetőséget a Zala megyei családok számára, hogy terápiás kutyákkal ingergazdag környezetben szerezhessenek élményeket. A játszóház egyéves fennállása alkalmából 2019-ben első alkalommal szerveztük meg élményparkunkat, melyet 2020-ban a támogatás segítségével még interaktívabbá, élményszerűbbé és szórakoztatóbbá tennénk. A terápiás kutyákkal végzett tevékenység nem csupán szórakoztató és élménydús, de fejlesztő hatású is. Köszönjük!

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Haladás Horgászegyesület Pusztaszentlászló

Mozgáskorlátozott horgászhely kialakítása a pusztaszentlászlói horgásztavon

A Pusztaszentlászló víztórázón található horgászhelyek szinte mindegyike meredek partoldalon került kialakításra, ahol a horgászoknak füves lejtőn, esetenként csúszós talajon kell megközelíteni a kialakított horgászhelyet. Az idős horgászok és különösen a mozgássérült horgászok részére ez jelentős nehézséggel jár, nem tudják élvezni a helyi horgászat élményét. Programunkkal egy elkülönített, speciális horgászhely kialakítását szeretnénk megvalósítani. Kérjük, hogy támogasson szavazatával!

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Zrinszki Alapítvány

KRESZ park az Űrhajós Óvodában

Nagy sikerű óvodai játszóterek felújítása projektünket folytatnánk! A Radnóti ovi után egy újabb zalaegerszegi óvoda udvarát szeretnénk felújítani: a homokozók fölé további árnyékolókat fogunk telepíteni, a szükséges javítási, festési munkákat is folytatjuk, és újabb KRESZ parkot hozunk létre még egy Zalaegerszegi óvodába. Ehhez kérnék a Tesco és a vásárlók segítségét. Szavazzon ránk Ön is!

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!