Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület

IV. Fehérvári Egészségpiac és V. Fehérvári Egészségpiac


Szavazatok száma

45882

A székesfehérvári Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület Egészségpiacot szervez! A termelői- és biopiacon friss, háztáji élelmiszereket lehet majd vásárolni. Orvosi konzultáción és egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt a látogatók, és megismerhetik különböző gyógynövények, herbáriumok kedvező hatásait. Mindemellett pedig kicsiktől a nagyokig mindenki talál majd magának sportolási, mozgási lehetőséget. Szavazzon az egészségre ön is!

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével 2 alkalommal szervezett az egyesület egészségpiacot. A tavaszi és az őszi rendezvényen összesen 4100 fő vett részt, melyen az árubemutatók mellett természetesen lehetőségük volt a fogyasztóknak azoknak a termékeknek a megvásárlására, melyet közel 50 őstermelő állított ki. Az Egészségpiacon nem csak egészséges élelmiszerek megismerésére és vásárlására volt lehetősége a kilátogatóknak, hanem részt vehettek szűrővizsgálatokon, konzultálhattak orvosokkal és dietetikusokkal és többféle mozgásformát is kipróbálhattak a nap folyamán. A következő mozgásformák kipróbálására volt lehetőségük a résztvevőknek: nordic walking túra, kerékpáros ügyességi verseny, meridián torna.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!