Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Humusz Szövetség

Zöld Oázis


Szavazatok száma

21723

„Zöld Oázist” alakítanánk ki a városi forgatagban, ahol a legkisebb korosztálytól a nagyszülőkig mindenki feltöltődhet. Szemléletformáló játékok és újrahasznosított kerti bútorok segítik a családok, baráti közösségek kikapcsolódását, megismerkedését a hulladékcsökkentés lehetőségeivel. Építünk egy magaságyást, ahol óvodás, kisiskolás csoportok termeszthetnek konyhai zöldségeket. Madárbarát Kertünk pedig a városi állatvilág megismerését segíti. Szavazzon ön is ránk!

A kezdeményezés megvalósulása

A szövetség az irodájának kertjét alakította „Zöld Oázissá” a program keretében, ahol a legkisebb korosztálytól a nagyszülőkig mindenki feltöltődhet. A támogatás segítségével kerti bútorokat telepítettek, melyek önkéntesek bevonásával az újrahasznosítás jegyében raklapokból készültek. Hulladékcsökkentésről, újrahasznosításról szóló, szemléletformáló kerti játékokkal is színesítették a területet. Építettek egy magaságyást, ahol óvodás, kisiskolás csoportok termeszthetnek konyhai zöldségeket. A madárbarát kert jegyében dúcetető, tájékoztató táblát helyeztek ki. A kert hétköznap 9.00 és 17.00 óra között bárki által látogatható.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!