Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete

Mesterségem címere


Szavazatok száma

5857

Boldogul majd? Sikeres lesz? Szereti majd a munkáját? Minden szülőnek fontosak ezek a kérdések. Mindenki jó valamiben, erre érdemes építeni. Ami jól megy, abban öröm is van, és aki tudja, mi a cél, szívesebben tanul. Pályaválasztást segítő programsorozatunkban felső tagozatos tanulóknak adunk lehetőséget megismerkedni a különböző szakmákkal és a hozzájuk kapcsolódó elvárásokkal, lehetőségekkel, örömökkel, nehézségekkel. Szavazatával segítse a dunakeszi gyerekeket a pályaválasztásban!

A kezdeményezés megvalósulása

A projekt során 10 interaktív előadás valósult meg annak érdekében, hogy a felsős tanulók jobban megismerjenek szakmákat, szakterületeket. A heti rendszerességgel megtartott előadásokon összesen 43 önkéntes adott elő, mindannyian lelkesen beszéltek a munkájukról. Az interaktív előadásokon résztvevők megismertek olyan lehetőségeket, amikkel korábban nem találkoztak: egy-egy szakma mire jó, milyen képességek szükségesek hozzá, milyen hátrányai vannak. Az új ismeretek birtokában tudatosabban készültek a továbbtanulásra.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!