Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Gaal Gaston Gyermek és Ifjúsági Közhasznú Alapítvány

Álmodtam egy szépet...


Szavazatok száma

11194

Csapatunk a környékbeli kallódó és magával mit kezdeni nem tudó, de közösségbe vágyó fiatalok nevelését végzi. Ezt sok játékkal, természetjárással, és a cserkészpróbákkal érjük el. A pályázat segítségével ön is hozzájárulhat csapatunk éves működéséhez, közösségi programjaink megvalósításához. Csapatunk a város és a helyi közösség életében szervesen részt vállal, reméljük, a helyi közösség fennmaradásához mi is hozzá tudunk járulni. Támogasson minket szavazatával, építse tovább ön is a közösséget!

A kezdeményezés megvalósulása

A program keretében az alapítványi cserkészcsapat nyári tevékenységének támogatása valósult meg. A Balatonbogláron és környékén kallódó és magával mit kezdeni nem tudó, de közösségbe vágyó fiatalokat szólította meg a szervezet. Az alábbi tevékenységekben vehettek részt a bekapcsolódni vágyó gyerekek: erdei környezetben nomád táborozás, portyázás, természetjárás, környezet megtisztítása, nyári hétvégeken strandanimáció, Ultrabalaton futóversenyen kiszolgáló személyzet biztosítása, tagtoborzás a cserkészcsapatba.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!