Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Kaposvári Fogyatékos Fiatalok Teljes Életért Alapítvány

Kulcs az egészségehez


Szavazatok száma

21208

„A legnagyobb szükségünk arra van, hogy szükség legyen ránk!” - ez az értelmi sérült emberek üzenete. Célunk, hogy segítsünk nekik megtalálni a helyüket a szűkebb-tágabb társadalmi közegükben, és értékes, tevékeny emberként ismerhessék meg őket. Ehhez most ön is hozzájárulhat, ha a „Kulcs az egészséghez” programunkra adja le szavazatát, amelynek keretein belül élményszerű tanulással vezethetjük be az értelmi sérüléssel élő fiatalokat az egészséges környezet és az egészséges életmód rejtelmeibe.

A kezdeményezés megvalósulása

A program keretein belül élményszerű tanulással vezették be az értelmi sérüléssel élő fiatalokat az egészséges környezet és az egészséges életmód rejtelmeibe. Sokféle tevékenységet végeztek a program alatt: mindennapos mozgás lehetőségének megteremtése (szabadtéri, beltéri), kirándulás a természetbe, környezetvédelemhez kapcsolódóan interaktív előadások szervezése, közvetlen környezetük rendezése, téli madáretetés, szelektív hulladékgyűjtés elmélete, gyakorlata, tematikus utcatárlat a fiatalok alkotásaiból; táplálékpiramis megismertetése, reformételek készítése, kóstolása, egészségtotó kitöltése, a mindennapi testi higiénia szabályai, gyakorlásuk, mentálhigiénét védő tevékenységek: zenehallgatás, relaxálás, kreatív tevékenységek, önismereti játékok, konfliktuskezelési technikák gyakorlása.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!