Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Teichmann Vilmos Oktatási Alapítvány

Otthonom az iskolám


Szavazatok száma

17706

A pályázaton nyerhető összeget az Alapítványunk által támogatott Teichmann Vilmos Általános Iskola öltözőszekrényinek megújítására szeretnénk fordítani. A gyermekek az idejük nagy részét az iskolában töltik, ezért szeretnénk, ha ruháikat a kényelmes kispadokkal felszerelt színes szekrényekben, saját rekeszeikbe helyezhetnék. Kérjük, támogassanak minket, hogy tanulóink megújult, komfortos környezetben tölthessék mindennapjaikat!

A kezdeményezés megvalósulása

Az alapítvány által támogatott általános iskola öltözőszekrényei újultak meg a kapott támogatásból. Megkérték a diákokat a szervezet munkatársai, hogy rajzolják le, hogyan képzelik el a jövő iskoláját. Ezek alapján tervezték meg a színes öltözőszekrényeket, mellyel sokkal otthonosabb és esztétikusabb környezetben tölthetik a mindennapjaikat a diákok. A napi iskolai felszerelés elpakolása is könnyebbé vált ezáltal a diákok és szüleik számára is.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!