Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Rosa Parks Alapítvány

Láthatatlan Tanoda


Szavazatok száma

14916

A JÓZSEFVÁROSI GYERMEKÁLMOKÉRT! A hátrányos helyzetű józsefvárosi gyerekek is boldog felnőttkorról álmodnak. A szegénység sokuk számára ezt elérhetetlenné teszi. Segítsen, hogy esélyt kapjanak az álmaik! Nálunk helyi családok és önkéntesek együtt dolgoznak azon, hogy olyan oktatásban részesítsék a gyerekeket, amely biztosítja a versenyképes tudás megszerzését. Egyéni mentorálással, foglalkozásokkal, kulturális programokkal támogatjuk a hátrányos helyzetű gyerekek iskolai sikerét.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével az alapítvány munkatársai heti rendszerességű, az iskolai előmenetelt segítő készségfejlesztő kiscsoportos foglalkozásokat tartottak a tanoda programban résztvevő gyerekek részére három korcsoportban, 34 alkalommal. Továbbá havi rendszerességgel szerveztek kulturális és szabadidős programokat. Ennek keretében múzeumokban, cirkuszban, moziban és a reptéren is látogatást tettek a gyerekekkel.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!