Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Tapolcai Városszépítő Egyesület

NAGYSZÜLŐK ÉS UNOKÁK


Szavazatok száma

15693

Egyesületünk tevékenysége a természeti értékek megóvására irányul, így gondoskodunk az áruház környéki buszmegállók árnyékolásáról, valamint a Bárdos Lajos iskolában kivágott fák helyére újakat ültetünk. Ökoiskolaként még nem megoldott a szelektív hulladékgyűjtés az intézményben, ezért az ön támogatásával a pályázat keretében gyűjtőedényeket vásárolunk, és egy újabb sporteszközt telepítünk az udvarra. Támogasson minket ön is, szépítsük meg együtt környezetünket!

A kezdeményezés megvalósulása

A program során fákat és cserjéket ültettek, szelektív szemétgyűjtés lehetőségét segítették elő szelektív hulladékgyűjtők vásárlásával a Bárdos Lajos iskolában. Libegő lépegetőt telepítettek az iskola udvarára, amit a tanulók az órák közötti szünetekben és délutánonként tudnak használni. A „Virágos városért” mozgalom részeként a „Tiszta udvar rendes ház” helyi pályázatot hirdették meg és zsűrizték le, osztottak ki kerámiatáblákat. Az áruház dolgozóival közösen a tapolcai Tesco mellett lévő buszmegállók környékére ültettek el bokrokat és fákat.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!