Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

"Míg megnövök Egyesület"

A mozgás a király, a táplálkozás a királyné


Szavazatok száma

20672

A mozgás a Király, A táplálkozás a Királyné = Egészséges Királyság. A Százhalombattai Napsugár Óvoda „Míg megnövök” Egyesülete által szervezett Élj egészségesen! programsorozatához kérjük szavazatát! Ingyenes programjaink többek között: apa-kupa focimeccs, családi sportdélután játékos sportvetélkedőkkel, lecsófőző verseny, dietetikus előadása az egészséges táplálkozásról, turmix-bár, gyümölcs-, és zöldségfaragó bemutató, apró séfek felkészítése az egészséges reggeli és tízórai készítésére.

A kezdeményezés megvalósulása

A százhalombattai egyesület a támogatási program keretében programsorozatot szervezett az egészséges életmód jegyében. Egészséges ételkóstolóval egybekötött kertszépítő családi délutánt tartottak, az Apa-kupa keretein belül családi sportdélutánt és lecsófőző versenyt szerveztek, melynek nagy sikere volt a résztvevők körében. Házi savanyúságokat, lekvárokat és aszalt gyümölcsöket készítettek a csoportoknak télire. A programsorozatot nagy érdeklődés és magas részvétel kísérte.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!