Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület

GYERMEKNAP


Szavazatok száma

20834

Játékosan a környezetünkért! Ezzel a hívószóval kérjük, szavazzon egyesületünk gyermeknapi programjára. Ebben az évben kiemelt figyelmet fordítunk a tudatos környezetvédelemre, így a nap folyamán gyermekprogramjaink nagy része e téma köré épül. Programunk fő mondanivalóját a park területén elültetett facsemete hordozza, ami majd az előző évek gyermeknapi emlékeit is őrzi. Tanítsuk gyermekeinket közös példamutatással környezetünk megóvására, kérjük, támogasson bennünket szavazatával!

A kezdeményezés megvalósulása

Az egyesület az elnyert támogatásból gyereknapot szervezett a csabacsűdi gyerekeknek és családjaiknak. A rendezvény szervezésében és lebonyolításában aktív szerepet vállaltak a szülők és a nagyszülők is. A gyereknap központi témája a környezetvédelem volt, ennek keretében fákat ültettek a játszótérre, vetélkedőket tartottak a hulladékgyűjtés témakörében, az aszfaltversenyen is környezetvédelemmel kapcsolatos művek készültek. Az egészségre nevelés és a mozgás fontosságának hangsúlyozása is jelentős volt a nap folyamán mind a gyerekek, mind a szülők részére. A legkisebbek kreatív sátorban, természetes alapanyagok felhasználásával próbálhatták ki kezecskéiket. A programokat színesítette még az óvónők bábelőadása illetve a szülők által egész nap frissen készülő kürtőskalács.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!