Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

SENIOR NÉPTÁNCEGYÜTTES KÖRMEND

Táncolj velünk!


Szavazatok száma

37818

Ötalkalmas gyermek és felnőtt táncházba, tánctanításra, kézműves foglalkozásra hívunk mindenkit, kezdőktől a haladókig, kicsiktől a nagyokig. A hagyományápolás, a népi játékok, az élőzene, a néptánc mindannyiunk közös érdeke, és a mi felelősségünk, hogy gyermekeinkhez is eljusson őseink kultúrája. Közös kikapcsolódás lehet ez a család, az unokák, a nagyszülők és mindazok számára, akik szeretik a néptáncot és a jó hangulatot. Szavazatával támogasson minket, és táncoljon velünk!

A kezdeményezés megvalósulása

A néptáncegyüttes a támogatás segítségével egy öt alkalmas táncházat, tánctanítást, a kisebbeknek kézműves foglalkozásokat valósított meg. A hagyományápolás, a népi játékok, táncok továbbadása, a kultúra ápolása fontos szerepet tölt be a szervezet életében. A generációkon átívelő közös kikapcsolódás is fontos szempont, melyet e programjaikkal meg is tudtak valósítani. A rendezvényeken részt vettek a helyi óvodások, iskolások és a környező városból is érkeztek felnőttek a táncoktatásra.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!