Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

"Élettér" Állat- és Természetvédő Egyesület

15. Ifjú Állatvédők Tábora


Szavazatok száma

36259

2002 óta minden évben megrendezzük az országban egyedülálló, ma már nemzetközi hírű Ifjú Állatvédők Táborát, ahol a gyerekek a nagykanizsai állatmenhelyen élő kutyák ellátásával, lemozgatásával és tanításával foglalkozhatnak, emellett kézműveskedhetnek, kiránduláson és bemutatókon vehetnek részt. A táborokat a gyermekek kivétel nélkül élvezik, a legtöbben sírva búcsúznak az utolsó napon. A 2017-es tábor szervezéséhez és lebonyolításához most ön is hozzájárulhat szavazatával.

A kezdeményezés megvalósulása

A 15. alkalommal megrendezett Ifjú Állatvédő Tábor 2017-ben a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázat segítségével valósult meg. A 49 gyerek a beköltözést követően kiválaszthatta azt a kutyát, akivel az azt követő egész héten foglalkozott. A táborozók együtt túráztak választottjaikkal, a hét folyamán megtanították nekik az alapvető vezényszavakat, sétálni vitték őket és természetesen rengeteg játékban vettek részt együtt. Délutánonként előadásokat hallgathattak a természetfotózásról és a kézműveskedésről helyi szakemberektől. A hét folyamán ellátogattak egy kecskefarma, ahol helyi kézműves tejtermékeket kóstolhattak, illetve a Teknősfarmon sok érdekességet tudhattak meg az ott élő állatokról. A táborozók közül sokan rendszeres résztvevői lettek a menhely kutyasétáltató programjának, egy táborozó pedig örökbe is fogadta a tábor elején kiválasztott kutyát.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!