Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

"Kicsi vagyok én majd megnövök én "

Kéz a kézben


Szavazatok száma

15950

Óvodánkban olyan programokat szervezünk a gyermekek számára, amelyek közösségre nevelnek, és segítenek megtanítani a hagyományok és a kultúra tiszteletét és ápolását. Szavazzon ránk, hogy további érdekes programokat szervezhessünk számukra, például sportnappal népszerűsíthessük az egészséges életmódot, gyermeknapon és Szent Iván napján pedig különféle kézműves mesterségekkel ismertethessük meg az óvodásokat!

A kezdeményezés megvalósulása

A pályázaton elnyert támogatásból a szigetvári alapítvány 3 olyan eseményt (Gyereknap, Szent Iván nap, Sportnap) szervezett a helyi óvodában a szülők bevonásával, mellyel a gyerekeknek segítettek megtanítani a hagyományok és a kultúra tiszteletét és ápolását. A rendezvényeken közel 300 gyerek vehetett részt kézműves foglalkozásokon (csuhézás, nemezelés, fonás, körmöcskézés, papírhajtogatás), sporteseményeken (zsákban futás, célba dobás, kötélhúzás, zenés bemelegítő torna) és hagyományőrző programokon. A projekt kapcsán fejlődött a gyerekek nagymozgása, szem-kéz, szem-láb koordinációja, az elfeledett hagyományok felidézésével fejlődött a szociális érzékenységük is.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!