Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány

Hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatása


Szavazatok száma

45129

Alapítványunk intézményeiben a hátrányos helyzetű gyermekek létszáma 80 fő körül mozog. Felméréseink szerint ezeknek a gyermekeknek nincsenek nyári emlékeik, élményeik, sem a családjukkal, sem család nélkül. Ezért szervezünk számukra egyhetes nyári tábort a Balatonnál. Támogassa szavazatával programunkat, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek olyan élményekkel, tapasztalatokkal és tudással gazdagodhassanak, melyekben korábban nem lehetett részük!

A kezdeményezés megvalósulása

A program során az alapítvány által működtetett családok átmenti otthonaiban élő gyermekek nyári táborozása valósult meg. A Kis-Balaton környékén 12 gyermeknek volt lehetősége strandolásra, városnézésre, közösségi foglalkozásokon, vetélkedőkön való részvételre, kalandpark látogatásra, a Sümegi vár megtekintésére, valamint túrázásra és lovaskocsikázásra. A táborban részt vevő gyerekek nagy része még sosem volt nyaralni sem kortársaival sem a családjával. Az egyhetes tábor meghatározó élményt nyújtott a gyerekek számára, melynek során a szakemberek segítségével a szociális készségeik is fejlődtek.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!