Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Új Palócország Egyesület

Fejleszd magad! Légy profi a munkaerőpiacon!


Szavazatok száma

7124

Önfejlesztő képzésünk során szeretnénk felkészíteni az álláskeresőket a meggyőző írásbeli és szóbeli kommunikációra. Olyan tapasztalatokat és technikákat szeretnénk átadni a résztvevőknek, melyek segítik elhelyezkedésüket Salgótarjánban és a térségben. Szavazzon ránk, ha támogatná, hogy a résztvevők elsajátítsák az önéletrajz elkészítésének mesterfogásait, megismerjék a kísérőlevél írásának technikáit, és tippeket kapjanak arra, hogyan lehetnek magabiztosak és sikeresek az állásinterjún!

A kezdeményezés megvalósulása

A program hátrányos helyzetű térségben biztosított tréningeket a munkaerőpiacról kiesett lakosság részére. Az egyénekben rejlő lehetőségek felszínre hozására és a megvalósításhoz szükséges egyéni akarat és motiváció elindítására irányult a képzés. Célja felkészíteni az álláskeresőket, hogyan kommunikáljanak meggyőzően írásban és szóban, valamint nonverbális jelzéseikkel. A résztvevők elsajátották az önéletrajz elkészítésének mesterfogásait, megismerték a kísérőlevél írásának technikáit, valamint tippeket kaptak, hogyan lehetnek magabiztosak és sikeresek az állásinterjún.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!