Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért

Mi segítünk, Ő választ - hallássérültek útja a munkaerőpiacra


Szavazatok száma

40368

Mi leszel, ha nagy leszel? Mi leszel, ha hallássérült vagy? Alapítványunk a Tesco közreműködésével szeretne pályaorientációs, álláskeresésre felkészítő tréninget és kreatív foglalkozást tartani hallássérült fiataloknak, melynek során megismerhetjük életüket, értékeiket, motivációjukat, kommunikációs csatornáikat (jelnyelv, szájról olvasási feladatok) és az esetleges nehézségeiket. Szavazataikkal adjanak esélyt önök is a hallássérülteknek a munkára!

A kezdeményezés megvalósulása

Az alapítvány a program során pályaorientációs programokat valósított meg hallássérült fiataloknak. A program során elsősorban a kereskedelmi szakmák kerültek bemutatásra, melybe bevonták a Tesco dolgozóit is. Az interaktív programon három intézmény tanulói vettek részt. A 2 napos eseményen összesen 24 fiatal vett részt. A résztvevők megismerkedtek a hipermarketekben végzendő munkákkal. A programok interaktív, játékos formában valósultak meg. A tréning végén próba állásinterjún vehettek részt a fiatalok. A teljes program alatt természetesen jelnyelvi tolmács segítette a sikeres megvalósítást.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!