Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Autista Gyermekekért Egyesület

Fejlesztő- és játszóudvar kialakítása


Szavazatok száma

36172

Az Autista Gyermekekért Egyesület a kecskeméti Autizmus Centrum udvarát szeretné megszépíteni. Szavazzon ránk, mert a gyerekek számára olyan esztétikus környezetet szeretnénk kialakítani, amely hozzájárul fejlesztésükhöz, nevelésükhöz, és alkalmas a felhőtlen játékra. Ennek érdekében fűszer- és zöldségeskertet, virágos udvart tervezünk kialakítani, felújítanánk a meglévő fahintát, valamint új, sportolásra, fejlesztésre és játékra egyaránt alkalmas kültéri játszóeszközt telepítenénk.

A kezdeményezés megvalósulása

A program során az egyesület által működtetett Autizmus Centrum udvarának alkalmasabbá tétele valósult meg a gyermekek autizmus-specifikus fejlesztéséhez, környezettudatos neveléséhez, gyakorlati természetismeret foglalkozások megtartásához, és nem utolsósorban a felhőtlen kikapcsolódásához és játékhoz. A fejlesztés során „dupla oldalirányú lengő" fitneszgépet telepítettek az iskola udvarára, fűszer- és zöldségágyásokat alakítottak ki a szülők, a pedagógusok és a Tesco dolgozói közösen. A régi udvari fahintát lefestették, új nádszövet-tetőt, és hintaágypárnát kapott, valamint vízhatlan anyagot a tetőre. A pedagógusok gyakorlati természetismeret foglalkozásokat tartottak, a gyerekek megismerkedtek a növények gondozásával, a haszonnövények termesztésével, felhasználásával. Így az elültetett növények gondozása már a gyerekek feladata.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!