Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Jásztelki Óvodásokért Alapítvány

Irány a friss levegő! - A Százszorszép Óvoda szabadtéri fejlesztő játékainak korszerűsítése

Mi, a Százszorszép Óvodában hisszük, hogy a gyermekeink egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a szabadban, friss levegőn, minőségi aktív mozgással eltöltött idő. Mottónk is ezt mutatja: Irány a friss levegő! Ehhez szeretnénk udvari játékainkat fejleszteni egy csúszdaállványos csúszdával, ami a gyerekek nagy kedvence lenne. Szavazzon ránk, hogy még izgalmasabban tölthessék az óvodások a kinti játékidőt!

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Családi és Egészségmegőrző SE

Gyökerek és szárnyak - Fiatalok hasznos időtöltésének biztosítása, támogatása, értékmegőrzés

„A legtöbb, amit gyermekeinknek adhatunk gyökerek és szárnyak” Johann Wolfgang von Goethe A programban célunk egy összetartó, önműködő, önszerveződő közösség létrehozása, elindítása, támogatása, melyhez a szervezők a háttérben mentorként, egyfajta hálószervezetként kapcsolódnak. Célunk, hogy a helyi fiataloknak hasznos időtöltési lehetőségeket biztosíthassunk, támogassuk őket, ezáltal értéket teremtsünk. Szavazzon ránk!

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Jászberényi Tűzoltók Közhasznú Alapítványa

Szabadidőpark eszközbeszerzés

A helyi tűzoltók szakmai munkáját jól ismerik a Jászságban lakók, nemcsak a hivatásosak munkája, hanem az önkéntes tűzoltó mozgalom miatt is. A legbecsültebb és megbízhatóbb hivatás ma Magyarországon az állampolgárok szerint. A vásárlók a szabadidős szakmai- és egyéb családi események során is találkoznak a programjainkkal, amely szinte teljes egészében a tűzoltólaktanya szabadidőparkja ad otthont. A támogatásból mászóház, csúszda és hinta beszerzését tervezzük megvalósítani. Szavazzon ránk!

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!