Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Eszteregnyei Kerekvár Óvoda

Óvodai játszótér korszerűsítése, játékállomány fejlesztése

Szavazzon ránk, hogy a támogatásból óvodánk udvarára bordás mászófalat, hintákat és mászókákat telepíthessünk. Önkormányzati fenntartású intézményként lehetőségeink igen korlátozottak, önerőből nem tudunk ilyen jellegű fejlesztéseket megvalósítani. A fejlesztés nagy segítséget jelentene a helyi kisgyermekes családoknak is, az óvoda játszótere lehetőséget biztosítana a kommunikációra, ismerkedésre és a gyermekek aktív kikapcsolódására. Köszönjük!

Körzet 39

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Keszthely Csapás u. 27., Nagykanizsa Boszorkány u. 2.

Magyarországi Légimentésért Alapítvány

Fuss, hogy Mások is Túlélhessék!

A legalapvetőbb segítségnyújtásnak minden ember számára elengedhetetlen tudásnak kellene rendelkezésre állnia. Rendezvényeink, jó lehetőséget adnak ennek megismerésére, megtanulására. A futóverseny megrendezésével saját egészségükért is tesznek a résztvevők, azon túl, hogy létrejöhet a napjainkban nélkülözhetetlen társadalmi összefogás, ami támogatja, hogy az életmentésben résztvevők a munkájukat a lehető legmagasabb színvonalon tudják biztosítani. Köszönjük szavazatát!

Körzet 39

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Keszthely Csapás u. 27., Nagykanizsa Boszorkány u. 2.

KonTuRplusz Egyesület

16. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál - Dödölle főzőverseny

Szavazz a Dödöllére! A dödölle nemcsak egy étel, de összekovácsol és közösségi élményt is szerez. Célunk, hogy gyermekeink is megéljék azokat a hagyományokat, amelyek megerősítik őket Nagykanizsához való kötődésükben. Nemcsak a család, de a munkahelyi-, és egyéb közösségek megerősítését is segítheted, élményét gazdagíthatod. Ha segítesz, akkor az elkészített dödölle bevételéből jótékony célt is támogathatsz. Szavazz Nagykanizsáért! Múltunk nélkül nincsen jelenünk, jelenünk nélkül nincsen jövőnk!

Körzet 39

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Keszthely Csapás u. 27., Nagykanizsa Boszorkány u. 2.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!