Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Dunaalmás Batátainak Köre Egyesület

"Játszunk hát együtt, amíg csak lehet"


Szavazatok száma

20986

A dunaalmási Kék Duna Óvodában évről-évre emelkedik a gyermeklétszám, s a szomszéd településről is többen ezt az óvodát választják. Az udvari játékeszközök felújítása, valamint új eszközök telepítése nagyon fontos, hogy a gyermekek mozgáskoordinációját, kreativitását, erőnléti állapotát és ügyészségét fejleszteni tudjuk, ráadásul mindezt a friss levegőn. Az intézmény számára nagyon fontos a játékba integrált tanulás, melybe az új játszótéri eszközök rendkívül kreatívan bevonhatóak.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás által a település egyetlen óvodájának udvari játszótere került felújításra illetve fejlesztésre. A megvalósításban a szülők, az óvodai nevelők, a képviselő-testület, illetve civil szervezetek tagjai együtt vettek részt. Közös erővel telepítették az újonnan megvásárolt eszközöket, illetve újították fel a már meglévő játékokat. A megújult játszótér nyári időszakban más községek gyerekeit is fogadja, ilyenkor még inkább szükség van több udvari játékra.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!