Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Együtt, Egymásért, Jövőnkért közhasznú Egyesület

Családi programok


Szavazatok száma

22513

Egyre többen küzdenek – kortól függetlenül – lisztérzékenységgel, laktózérzékenységgel, magas koleszterinszinttel vagy magas vérnyomással, az ő számukra pedig a helyes táplálkozás elengedhetetlen. Programunkban nekik tartunk havonta főzőbemutatót és táplálkozási tanácsadást szakemberek vezetésével. Emellett családi kirándulásokat és Mikulásnapot is szervezünk, amit a támogatási összegből szeretnénk egyre változatosabb, családi programmá továbbfejleszteni.

A kezdeményezés megvalósulása

A támogatás segítségével több programot is szervezett az egyesület a helyi közösség számára. Egy tanácsadó segítségével ételbemutatókat tartottak a különböző táplálkozási problémákkal küzdőknek. Családi kirándulást szerveztek Gyulára olyan családoknak, akik anyagi körülményeik miatt egy ilyen programon nem tudnának részt venni. Gyulán részt vettek a végvári napok rendezvényen, városnéző kisvonattal tekintették meg a helyi nevezetességeket. Megrendezték az Idősek Világnapját, ahol egy rendezvény keretében műsorral, vacsorával várták a résztvevőket. Sok gyermekes család részvételével tartották meg a Városi Mikulásnapot, ahol lehetőség volt kézművesedni, ugrálóvárazni is. A rendezvényen a Tesco segítségével összeállított mikuláscsomagokat adtak át.

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!